komplekt-ot-3-saksii-ot-ratan-memento
  • komplekt-ot-3-saksii-ot-ratan-memento

Комплект от 3 саксии от ратан Memento

0 review(s)
487,33 лв.
Количество

Стил, качество и елегатност превъплатен в този комплект от 3 саксии за цветя – Голяма, Средна и Малка. Създаден като аксесоар към всеки градински комплект или комбинация от сетове Memento. Предлага се в три цвята: Desert Mist (пустиня след дъжд) , Fog Swirl (вятър в мъглата) и Silver Ash (изгоряла пепел). Основни харектеристики на материалите и изработката:

  • Стабилна, прахово боядисана, алуминиева рамка издържлива на времето и на ръжда;
  • Качествен синтетичен ратан с висока плътност, третиран за UV издържливост, с импрегниран цвят, непроменящ нюанса си;
  • Изцяло екологично чист продукт, направен от материали годни за рециклиране.

Колекцията Memento се предлага с пълна 12 месечна гаранция!

Дали ще забавлявате гости, или просто си почивате с Вашето семейство и приятели в уютната обастановка на колекцията Memento, със сигурност ще създадете истински спомени за добре прекарано време и ще ги запазите за години напред. Тя е най-добрата градинска модулна колекция, нейната гъвкавост Ви позволява да създавате всякакви комбинации, които да се поберат във пространството предвидено за отдих в градината. Отдайте се на качеството и комфорта на Memento, който ще устои на изпитанието на времето.

Колекцията Memento е създадена за да отговори на всяко открито пространство, изключително подходяща за обзавеждане на хотели, ресторанти, СПА центрове и частни градини. Не се колебайте да се свържете с нас за да изготвим индивидуален проект за Вашето открито пространство. Възможни са всякакви решения с цветове по избор на клиента, това важи само за бизнес клиенти и при големи поръчки със срок на изпълнение 6 месеца.

Колекцията Memento е проектирана в Европа от Sashecco Архитектурно студио ексклузивно за Conturi LAB.

MEMFPSet-15-DM

Техническо описание

Стил на мебелите:
Елегантен, Класически мебели за градина, заведение, тераса.
Структура на рамката и материали:
Устойчива и здрава алуминиева рамка със заваряване по целята дължина и пълно прахово покритие, устойчива на ръжда, лек и здрав дизайн, 100% рециклируем, екологичен материал!
Wave Style & Material:
High-grade UV resistant Flat HDPE Rattan - 9/3 mm thickness. Weather proof, solution dyed, colourfast, water, mould and stain resistant, virtually maintenance free. Non-stretch double wave wicker style, 100% Recyclable Product!

Конкретни референции

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.