gradinski-komplekt-za-hranene-memento-6-stola-i-masa
  • gradinski-komplekt-za-hranene-memento-6-stola-i-masa
  • gradinski-komplekt-za-hranene-memento-6-stola-i-masa
  • gradinski-komplekt-za-hranene-memento-6-stola-i-masa
  • gradinski-komplekt-za-hranene-memento-6-stola-i-masa

Градински комплект за хранене Memento - 6 стола и маса

0 review(s)
1 899,00 лв.
Количество

Стил, качество и комфорт превъплатен в този елегантен градински комплект за хранене Memento. Грациозни извивки и естествени цветове, създаден да се слее с откритото пространство и да предаде стил и уют. Елегантна и удобна, с вечна красота това е колекцията градински мебели Memento. Предлага се в три цвята: Desert Mist (пустиня след дъжд) , Fog Swirl (вятър в мъглата) и Silver Ash (изгоряла пепел). Основни харектеристики на материалите и изработката:

Стабилна, прахово боядисана, алуминиева рамка издържлива на времето и на ръжда;

  • Качествен синтетичен ратан с висока плътност, третиран за UV издържливост, с импрегниран цвят, непроменящ нюанса си;
  • Влагоустойчиви, UV издържливи възглавници от висок клас полиестер специално изработени за употреба навън, с предпазен слой против мухъл, влага, третирани против насекоми;
  • Изцяло екологично чист продукт, направен от материали годни за рециклиране.

Колекцията Memento се предлага с пълна 12 месечна гаранция!

Дали ще забавлявате гости, или просто си почивате с Вашето семейство и приятели в уютната обастановка на колекцията Memento, със сигурност ще създадете истински спомени за добре прекарано време и ще ги запазите за години напред. Тя е най-добрата градинска Модулна колекция, нейната гъвкавост Ви позволява да създавате всякакви комбинации, които да се поберат във пространството предвидено за отдих в градината. Отдайте се на качеството и комфорта на Memento, който ще устои на изпитанието на времето.

Колекцията Memento е създадена за да отговори на всяко открито пространство, изключително подходяща за обзавеждане на хотели, ресторанти, СПА центрове и частни градини. Не се колебайте да се свържете с нас за да изготвим индивидуален проект за Вашето открито пространство.

MEMDSet7-15-DM

Конкретни референции

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.