Градински комплект за хранене и релакс Стандарт
  • Градински комплект за хранене и релакс Стандарт
  • Градински комплект за хранене и релакс Стандарт
  • Градински комплект за хранене и релакс Стандарт

Градински комплект за хранене и релакс Стандарт

0 review(s)
2 899,00 лв.
Количество

Изключителен комфорт и удобство превъплатени в тази градинска гаринитура Memento. Грациозни извивки и естествени цветове, създадена да се слее с откритото пространство и да предаде стил и уют. Елегантна и удобна, с трайна красота това е колекцията градински мебели Memento. Предлага се в три цвята: Desert Mist, Fog Swirl и Silver Ash. Харектеристики на материалите и изработката:

  • Стабилна, прахово боядисана, алуминиева рамка издържлива на времето и на ръжда;
  • Качествен синтетичен ратан, UV издържлив, с импрегниран цвят непроменящ нюанса си;
  • Влагоустойчиви, UV издържливи възглавници, дамаска висок клас полиестер, с предпазен слой против мухъл и насекоми.

Моля свържете с наш консултант за повече информация и налични количества на тел. 0876 935073. Предлага се в разглобен вид, състои се от - модулни елементи.

За да разположите комфортно този градински комплект Memento Ви е необходима площ от 290см х 210см - приблизително 6,0 кв. м.

Дали ще забавлявате гости, или просто си почивате с Вашето семейство и приятели в уютната обастановка на колекцията Memento, със сигурност ще създадете истински спомени за добре прекарано време и ще ги запазите за години напред. Тя е най-добрата градинска Модулна колекция, нейната гъвкавост Ви позволява да създавате всякакви комбинации, които да се поберат във пространството предвидено за отдих в градината. Отдайте се на качеството и комфорта на Memento, който ще устои на изпитанието на времето.

Колекцията Memento е създадена за да отговори на всяко открито пространство, изключително подходяща за обзавеждане на хотели, ресторанти, СПА центрове и частни градини. Не се колебайте да се свържете с нас за да изготвим индивидуален проект за Вашето открито пространство.

MEMLDSCOMP-15-DM

Конкретни референции

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.