Memento Cushion Storage Box
  • Memento Cushion Storage Box

Ракла за съхранение на възглавници Memento

0 review(s)
449,00 лв.
Количество

Ракла за съхранение на възглавници Memento. Създадена като аксесоар към всеки градински комплект Memento. Предлага се в три цвята: Desert Mist (пустиня след дъжд) , Fog Swirl (вятър в мъглата) и Silver Ash (изгоряла пепел). Основни харектеристики на материалите и изработката:

  • Стабилна, прахово боядисана, алуминиева рамка издържлива на времето и на ръжда;
  • Качествен синтетичен ратан с висока плътност, третиран за UV издържливост, с импрегниран цвят, непроменящ нюанса си;
  • Изцяло екологично чист продукт, направен от материали годни за рециклиране.

Дали ще забавлявате гости, или просто си почивате с Вашето семейство и приятели в уютната обастановка на колекцията Memento, със сигурност ще създадете истински спомени за добре прекарано време и ще ги запазите за години напред. Тя е най-добрата градинска Модулна колекция, нейната гъвкавост Ви позволява да създавате всякакви комбинации, които да се поберат във пространството предвидено за отдих в градината. Отдайте се на качеството и комфорта на Memento, който ще устои на изпитанието на времето.

Колекцията Memento е създадена за да отговори на всяко открито пространство, изключително подходяща за обзавеждане на хотели, ресторанти, СПА центрове и частни градини. Не се колебайте да се свържете с нас за да изготвим индивидуален проект за Вашето открито пространство.

MEMCSB-15-DM

Конкретни референции

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.