Conturi LAB не е просто търговска марка, а страст към живота, едно истинско съвършено преживяване сред природата!

Посветили сме се изцяло на създаването на колекции градински мебели, които да удовлетворят потребността на нашите клиенти, работим с дизайнери-експерти от Европа и Азия. Заедно с нашите контрагенти произвеждаме висококачествени ръчно изработени синтетични ратанови мебели с алуминиеви и метални конструкции, градински комплекти, комплекти за хранене, мебели за двора и градината, сетове за балкон и тераса, чадъри, люлки и шезлонги, както и мебели подходящи за градините на заведения и хотели.

Ние сме директен вносител на градински мебели от синтетичен ратан и вярваме, че качествените мебели трябва да бъдат достъпни за всички, затова не инвестираме в лъскави шоуруми, продаваме нашите продукти с марка Conturi LAB чрез нашия онлайн магазин, както и чрез партньори и дистрибутори в България и Европа.

Всички продукти с марка Conturi LAB са изработени от качествени материали: алуминиеви и стоманени рамки с антикорозионно покритие, ръчно изплетен UV-устойчив синтетичен ратан и дамаски и възглавници подходящи за външни метеорологични условия.

Ние разбираме, че е възможно някой клиентите да не са удовлетворени от покупката си. Ние приемаме рекламации в законния срок от 14 дни, или в случай на дефект или доставка на грешен продукт. За да върнете продукт моля свържете се с нас за повече информация. При връщане продуктите трябва да са окомплектовани по начина и в опаковката в която сме Ви ги предали.

Работим с куриери Еконт Експрес и Спиди, в процеса на Вашата поръчката може да изберете най-подходящата за Вас опция и да договорите удобен за Вас ден за доставката. За клиенти от региона на София и Пазарджик предлагаме възможност да вземете директно от нашите складове.

Предлагаме Ви следните начини на плащане: чрез наложен платеж или банков превод изберете сами.

Благодарим Ви, че избрахте Conturi LAB!